Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια μέρα με τη Μαρία Σάκκαρη

Μια μέρα με τη Μαρία Σάκκαρη

Η νεαρή τενίστρια με τις διεθνείς επιτυχίες μιλάει για τη γεύση της νίκης και για την «ελληνική άνοιξη» του αθλήματος

«Ημουν πολύ μικρή όταν άρχισε να μου αρέσει το τένις, τόσο μικρή που δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα τού πόσο με επηρέασε η οικογένειά μου. Μέχρι τότε είχα δοκιμαστεί κυρίως σε ομαδικά σπορ και το τένις ήταν ένα ατομικό άθλημα που ταίριαζε στην ανταγωνιστική μου φύση». Απόγονος μιας οικογένειας που έχει το τένις στο DNA της, η Μαρία Σάκκαρη γνωρίζει καλά πως κανένας δεν μπορεί να κερδίζει κάθε φορά – κι ας μην είναι ποτέ η ήττα κάτι ευχάριστο. Γρήγορη, μαχητική, με αντοχή και πείσμα από μικρό παιδί, η 23χρονη σήμερα αθλήτρια εξελίχθηκε σε υπολογίσιμη δύναμη σε διεθνές επίπεδο  και γιόρτασε πρόσφατα έναν μεγάλο τίτλο, κερδίζοντας το τρόπαιο στο Rabat Grand Prix στο Μαρόκο, τον πρώτο της τίτλο στο WTA. 

Σε μία από τις σύντομες πλέον επισκέψεις της στην Αθήνα, λίγο προτού πετάξει για το τουρνουά της Ρώμης που ολοκληρώνεται σήμερα, το νούμερο 34 της παγκόσμιας κατάταξης φωτογραφήθηκε για το ΒΗΜΑgazino Special Edition που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής» και συνομίλησε με τον Γιώργο Νάστο για τη φιλία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καλούμενη να ισορροπήσει τη ζωής της ως νέα γυναίκα με το απαιτητικό πρόγραμμα μιας πρωταθλήτριας και για τη συμβουλή που της έχει δώσει η μητέρα της, η διακεκριμένη τενίστρια Αγγελική Κανελλοπούλου: «Να απολαμβάνεις πάντα τους αγώνες».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino Special Edition που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024