Ο Κώστας Τσιμίκας έκλεισε την Κυριακή τα 23 του χρόνια και επέλεξε να περάσει τα γενέθλια του στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας.
Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είχε αγωνιστεί την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Βίλεμ και ζούσε στην ολλανδική πόλη, πριν επιστρέψει στους ερυθρόλευκους.
Στη Βίλεμ ο Τσιμίκας αναγεννήθηκε πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλός και αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια.
Στο Τίλμπουργκ, όπου βρίσκεται για διακοπές ο Έλληνας μπακ, γιόρτασε μαζί με παλιούς του φίλους, αλλά και οπαδούς της Βίλεμ τα γενέθλια του, ενώ συναντήθηκε και με δύο ακόμα Έλληνες ποδοσφαιριστές, όπως δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο λόγος για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και νυν ποδοσφαιριστή της Βίλεμ, τον Μάριο Βρουσάι, αλλά και για τον Βαγγέλη Παυλίδη που επίσης αγωνίζεται στην ολλανδική ομάδα.
Δείτε την ανάρτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού:
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της στο νέο έτος στο σημερινό (11/1, 19.30) ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο φορ από τη Ζιμπάμπουε θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Μορόν στην επίθεση.
H Eθνική Ομάδα πόλο μπαίνει σήμερα στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Βελιγράδι με φιλοδοξίες για μία θέση στο βάθρο. Ποιο είναι το νέο σύστημα διεξαγωγής.