Τελικός Κυπέλλου : 3.000 αστυνομικοί για 1.040 καλεσμένους
Τα μέτρα θα είναι δρακόντεια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού περίπου 3.000 αστυνομικοί θα κληθούν να φρουρούν το ΟΑΚΑ και τους 1.040 καλεσμένους
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/5), ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αφού όπως έγινε γνωστό τους συνολικά 1.040 καλεσμένους που θα παραβρεθούν στο ΟΑΚΑ θα φυλάνε 3.000 αστυνομικοί!
Δηλαδή για κάθε θεατή του παιχνιδιού θα αντιστοιχούν τρεις αστυνομικοί, αποδεικνύοντας έτσι πόσο δρακόντεια θα είναι τα μέτρα που έχει λάβει η ΕΠΟ με σκοπό να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί ομαλά ο τελικός.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως θα έρθουν και διμοιρίες από την επαρχία προκειμένου να βοηθήσουν το έργο των δυνάμεων του Λεκανοπεδίου. Και όλα αυτά, με τις δύο ΠΑΕ να έχουν εξασφαλίσει για τον τελικό μόλις 240 προσκλήσεις (από 120 η κάθε μία).
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ωστόσο οι Βεστφαλοί θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά για να κάνουν δικό τους τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό που αποθεώνεται από τον γερμανικό Τύπο.