Στα σημαντικά έργα που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα στις θύρες 1-2-3 του σταδίου της Νέας Σμύρνης αναφέρεται ο Πανιώνιος ΓΣΣ με ανακοίνωσή που εξέδωσε ευχαριστώντας παράλληλα και όσους βοήθησαν σε αυτό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ένα σημαντικό έργο υποδομής θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους μήνες στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, θα προχωρήσει η στεγανοποίηση των κερκίδων που βρίσκονται στις θύρες 1, 2 και 3, με αποτέλεσμα να δοθεί λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που δυσχεραίνει τις δραστηριότητες των περισσοτέρων τμημάτων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ.
Η στεγανοποίηση των κερκίδων, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην προκαλούνται πλέον προβλήματα στις αίθουσες του τζούντο, της ενόργανης, του βόλλει, του στίβου και όλων των τμημάτων που στεγάζονται κάτω από τις θύρες 1, 2, 3. Επίσης θα γίνει πλήρης ανακαίνιση στους χώρους των αποδυτηρίων του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τα οποία επίσης στεγάζονται κάτω από τις προαναφερθείσες θύρες. Παράλληλα και επειδή οι εργασίες το απαιτούν, θα αλλάξουν και όλα τα καθίσματα σε αυτές τις θύρες και το στάδιο θα αποκτήσει και εξωτερικά νέα όψη..
Γι αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλλαν και θα συμβάλλουν για την αποπεράτωσή του. Αρχικά το μέλος του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, που με δικές του συντονισμένες ενέργειες, υπήρξε η κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων, ενώ χρηματοδότησε και την προμελέτη, στοιχείο απαραίτητο για τον φάκελο που κατατέθηκε προς έγκριση.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, συμπεριέλαβε το έργο αυτό στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και θα συμβάλλει και οικονομικά στο όλο εγχείρημα, από το ποσό των 600.000 ευρώ και πάνω. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης κ. Σταύρο Τζουλάκη.
Επίσης ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, καθώς και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, για την υπογραφή των σχετικών αποφάσεων και την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου».
LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ρίχνουν τους τόνους Σλοτ και Σαλάχ στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους μετά τη συνάντηση που είχαν. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Αιγύπτιος για το ματς με την Μπράιτον (13/12, 17:00).
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι