Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΒΑ Top 5: Ο Χάρελ σβήνει τα… φώτα στον Λούνεϊ

ΝΒΑ Top 5: Ο Χάρελ σβήνει τα… φώτα στον Λούνεϊ

Το φοβερό «στοπ» του Μοντρέζλ Χάρελ πάνω στον Λούνεϊ καταλαμβάνει την κορυφή, με τον σέντερ των Κλίπερς να βρίσκεται άλλες δύο φορές στο Top 5 του ΝΒΑ.

Η αποψινή βραδιά στο ΝΒΑ είχε να μας προσφέρει δύο παιχνίδια, με το ματς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς να έχει την τιμητική του καθώς από εκείνον τον αγώνα συναντάμε τις τέσσερις από τις πέντε κορυφαίες φάσεις.

Στο νούμερο πέντε είναι ο άνθρωπος που έχει βρεθεί τρεις φορές στο σημερινό βίντεο, ο Μοντρέζλ Χάρελ, που δέχεται την πάσα από τον Λου Γουίλιαμς και καρφώνει με μανία στο καλάθι των «πολεμιστών».

Στο νούμερο τέσσερα συναντάμε τον Κέβιν Ντουράντ που παιρνει όλο το διάδρομο μγφια λεναν όμορφο κάρφωμα, ενβω στη θλεση 3 είνια και πο΄λαλι ο Χάρελ ξανά με ένα κάρφωμα ξανά από πάσα του Γουίλιαμς.

Στο νούμερο δύο θα βρεθεί ο Πι Τζέι Τάκερ, για το κλέψιμο που κάνει πάνω στον Ντόνοβαν Μίτσελ, χαρίζοντας ουσιαστικά τη νίκη στους Χιούστον Ρόκετς, ενώ στην κορυφή βρίσκεται επάξια το απίθανο μπλοκ του Χάρελ στην προσπάθεια που έκανε ο Λούνεϊ για κάρφωμα.

Δείτε το βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις του ΝΒΑ:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024