Η απάντηση του Αύγουστο Κορτώ στον Θανάση Χειμωνά
Με δέκα λέξεις απάντησε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Ποταμιού Θανάση Χειμωνά για το σχόλιό του σχετικά με την εξομολόγηση του Κορτώ για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από ένα χρόνο.
Με δέκα λέξεις απάντησε ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Ποταμιού Θανάση Χειμωνά για το σχόλιό του σχετικά με την εξομολόγηση του Κορτώ για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από ένα χρόνο.
Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο Αύγουστος Κορτώ απαντώντας στις δύο αναρτήσεις του Θανάση Χειμωνά έγραψε το facebook «Η χυδαιότητα πληγώνει την αλήθεια όσο το φτέρνισμα το βουνό».
https://www.facebook.com/auguste.corteau/posts/10156356476909952
Όλα ξεκίνησαν όταν με την ανάρτηση που έκανε ο Αύγουστος Κορτώ η οποία συγκλόνισε με την αποκάλυψη ότι πριν από ένα χρόνο προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στη ζωή του.
https://www.facebook.com/auguste.corteau/posts/10156355520544952
Λίγες ώρες αργότερα ο Θανάσης Χειμωνάς με μια ανάρτηση έγραψε «Αγαπητοί φίλοι. Πριν λίγο έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή ήμουν χάλια κι έτσι. Θα ποστάρω σχετική φώτο στις 26 Μαϊου για να με ψηφίσετε στις εκλογές. Σας μερσώ».
https://www.facebook.com/snob1/posts/10158398430893047
Την απαράδεκτη ανάρτηση του Θανάση Χειμωνά για τον Αύγουστο Κορτώ αναγκάστηκε να σχολιάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού «άδειασε» τον υποψήφιο ευρωβουλευτή το κόμματος για το χυδαίο σχόλιο που έκανε μετά από μια προσωπική εξομολόγηση του Αύγουστου Κορτώ.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι οι αναρτήσεις του υποψηφίου ευρωβουλευτή για το Ποτάμι ήταν «ατυχείς», καθώς όπως τόνισε «ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με επιπολαιότητα».
https://www.facebook.com/TheodorakisStavros/posts/2396576427073817
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ακόμα και από τον Σταύρο Θεοδωράκη υποχρέωσαν τον Θανάση Χειμωνά να προβεί σε νέα ανάρτηση στην οποία έκανε μια εντελώς διαφορετική τοποθέτηση.
https://www.facebook.com/snob1/posts/10158398904043047
- Karol G: Ιστορική πρωτιά στο Coachella, σύμβολο ενδυνάμωσης στο Playboy και ο παράγοντας Βεργκάρα
- ΗΠΑ: Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την ψυχική υγεία του προέδρου Τραμπ
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 95-80: Όνειρα τετράδας με Μίτσιτς και Μπράιαντ
- Εσωκομματικές βολές από Βλάχο για «διαχρονικές παθογένειες» και «ασυμβίβαστο» – Ζητά σύγκληση ΚΟ μετά το Πάσχα
- Ξέσπασμα Μουρίνιο κατά των παικτών του
- Ελλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ: Επιστροφή στον διάλογο και σεβασμός του Δικαίου της Θάλασσας στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου
- Ιράκ: Η απαχθείσα Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με αξιωματούχο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442