Ίντερ και Ρόμα ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Μιλάνο, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμιά τους στη μάχη για μια θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου
Με την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Μίλαν, η Πάρμα έκανε δώρο στις Ίντερ και Ρόμα, εκείνες όμως δεν το… άνοιξαν. «Νερατζούρι» και «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα καμία εκ των δύο να μην καταφέρει να ξεφύγει στη μάχη για μια θέση στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Δίχως τον Κώστα Μανωλά στην βασική της σύνθεση, η Ρόμα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό, με τρομερό πλασέ του Ελ Σαραουί έπειτα από ωραία πάσα του Έντιν Τζέκο.
Στη συνέχεια η Ίντερ ισορρόπησε το παιχνίδι, πίεσε τους Ρωμαίους χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 61′, με τον Περίσιτς να κάνει το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντ’Αμπρόσιο. Οι γηπεδούχοι μάλιστα θα μπορούσαν να πάρουν και το ματς, αλλά ο Λαουτάρο στο 70′ δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση.
Έτσι η Ίντερ έφτασε τους 61 βαθμούς και διατηρεί διαφορά ασφαλείας από την 4η Μίλαν, ενώ η Ρόμα βρίσκεται στους 55 και την 5η θέση.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.