Προσωπικά πάντοτε θεωρούσα κάπως άδικη, την ύπαρξη του αθλητή που ονομάζεται Κέβιν Ντουράντ. Αν υποθέσουμε ότι επιθυμούμε να σχεδιάσουμε σε κάποιο εργαστήριο την ιδανική σωματοδομή για τις ανάγκες του σύγχρονου μπάσκετ, δύσκολα θα μπορούσαμε να αγνοήσουμε το υπόδειγμα του KD. Μιλάμε για ένα τύπο που βλέπει τον κόσμο από τα 213 εκατοστά και ουσιαστικά, έχει τη δυνατότητα να επιτίθεται σαν περιφερειακός.
Με την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο, καθώς και του Ρίτσαρντ Σιάο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (25/4).
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΝΟ Ρεθύμνου με 15-6 και ολοκλήρωσε αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.