Καμιά φορά στη ζωή σου συμβαίνουν πράγματα που μοιάζουν τόσο απίστευτα, ώστε στο τέλος αρνείσαι κυριολεκτικά να τα πιστέψεις. Είχα μόλις γυρίσει στο σπίτι και έψαχνα να διαβάσω κάτι ενδιαφέρον στο διαδίκτυο, μέχρι να έρθει η ώρα να κοιμηθώ. Το μάτι μου έπεσε σε ένα καινούριο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας The Athletic. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, ο Στέφεν Κάρι αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια προβλήματα όρασης.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.