Τζέκο: «Βασικό ζητούμενο η νίκη κόντρα στην Ελλάδα»
Ο αρχηγός της Εθνικής Βοσνίας, Έντιν Τζέκο, μίλησε για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Ελλάδα επισημαίνοντας πως η ομάδα του πρέπει να παίξει καλύτερα.
Ο επιθετικός της Ρόμα και αρχηγός της Εθνικής Βοσνίας, Έντιν Τζέκο, μίλησε για τον αγώνα της Τρίτης (26/3) κόντρα στην Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων ο 33χρονος τόνισε πως η νίκη είναι το ζητούμενο για την Βοσνία και πως για να το πετύχουν θα πρέπει να παίξουν καλύτερα από ότι απέναντι στην Αρμενία.
Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος φορ:
«Τα πρώτα ματς σε μια προκριματική διαδικασία δεν είναι πολύ εύκολα. Το βασικό ζητούμενο είναι η νίκη, γι’ αυτό και είναι σημαντικό που τα καταφέραμε. Πάντως για να κάνουμε το 2/2 θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα και να δώσουμε περισσότερα απέναντι στην Ελλάδα, όλοι μας, αρχίζοντας από μένα. Και πιστεύω πως θα το κάνουμε»
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή