Φουντούλης : «To ματς με την Ζόλνοκ μπορεί να κρίνει την πρόκριση»
Τη στήριξη του κόσμου ζήτησε ο πολίστας του Ολυμπιακού Γιάννης Φουντούλης τονίζοντας πως η αναμέτρηση με τη Ζόλνοκ για το LEN Champions League ενδέχεται να κρίνει και την πρόκριση
Ο Γιάννης Φουντούλης σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζόλνοκ (16/3, 16:00, Παπαστράτειο) αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του ματς, αλλά και στο πόσο πιθανό είναι να κριθεί ακόμα και η πρόκριση στην επόμενη φάση για τον Ολυμπιακό.
Ο Έλληνας πολίστας μίλησε στο επίσημο σάιτ των ερυθρόλευκων και ζήτησε μεταξύ άλλων τη βοήθεια του κόσμου της ομάδας στο πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι στιγμής φέτος που μπορεί σε μεγάλο βαθμό να κρίνει την πρόκριση στο Final 8. Θέλουμε ντον κόσμο στο πλευρό μας ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη που είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Έχουμε αρχίσει τον τελευταίο καιρό και παίζουμε σε καλύτερο ρυθμό και επίπεδο στην πιο κρίσιμη φάση της σεζόν. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο στροφές και θα πλησιάσουμε τα περσινά στάνταρ».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.