KOE: «Χτυπούσαν βίαια και αδιακρίτως αθώους με ρόπαλα»
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας μέσω επίσημης ανακοίνωσης καταδίκασε τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο παιχνίδι πόλο του Ολυμπιακού με τη Γλυφάδα. «Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και πολλοί παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της αποπνιχτικής ατμόσφαιρας», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΚΟΕ.
Η ελληνική κολυμβητική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωσε για την δολοφονική επίθεση των τριάντα κουκουλοφόρων στο Παπαστράτειο, στο παιχνίδι Ολυμπιακού – Γλυφάδας για το πόλο γυναικών.
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
- Μανδάς: «Νομίζω ότι ήμασταν σε αρκετά καλό επίπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού» (vid)
- Ρέτσος: «Στόχος μας η συμμετοχή με την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση» (vid)
- Μήνυμα από Τεττέη και Τζόλη για νίκη με την Ιταλία (vid)
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία» (vid)
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)



























































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442