Την επαφή τους με την πρώτη τετράδα στη Δυτική Περιφέρεια του NBA διατήρησαν οι Χιούστον Ρόκετς που νίκησαν στην έδρα τους 119-111 τους Ατλάντα Χοκς.
Οι Ρουκέτες ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 11 πόντους στο τέλος του πρώτου δωδεκάλεπτου (39-28). Ωστόσο τα Γεράκια απάντησαν άμεσα και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο στα ίσα, 60-60.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και πάλι τους Τεξανούς καλύτερους, μπαίνοντας την τελευταία περίοδο με πλεονέκτημα 10 πόντων (95-85). Η Ατλάντα έκανε και πάλι δυναμικό come back και μείωσε στον πόντο (98-97), αλλά κάπου εκεί οι ποιοτικότεροι Ρόκετς βρήκαν τις λύσεις και είχαν την ψυχραιμία να διατηρήσουν το προβάδισμα και τελικά να πάρουν τη νίκη με 119-111.
Νίκη η οποία τους έχει στην 5η θέση της Δύσης με ρεκόρ 35-25, δύο νίκες μακριά από τους 4ους Μπλέιζερς. Πρώτος σκόρερ ο τραγικά άστοχος Χάρντεν (28 π. με 0/10 τρίποντα), με τους Πολ (20π/8 ασίστ), Φαρίντ (13π/10 ριμπ) και Γκόρντον (16π) να δίνουν σημαντικές λύσεις.
Από την άλλη οι Χοκς έπεσαν στο 20-41 και βρίσκονται στην 12η θέση της Ανατολής, κρατώντας μόνο τις πολύ καλές εμφανίσεις των Γιάνγκ (36π με 8/12 τρίποντα) και Κόλινς (20π/12 ριμπ).
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το Defensa Central, ο Πέρεθ έχει μόνο έναν άνθρωπο στο μυαλό του για να λύσει την συνεχιζόμενη κρίση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν
Ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρει πως ο Ταϊρίκ Τζόουνς έχει έρθει σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν στείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στον Αμερικανό.