Ο ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, εκτός από τα πέντε γκολ που σημείωσε, κέρδισε και πολλούς ποδοσφαιριστές που τη νέα χρονιά θα ανεβάσουν το αγωνιστικό επίπεδο του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Δικέφαλος στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πέρασε ένα εύκολο απόγευμα και χωρίς να κουραστεί πήρε άλλη μια νίκη την 19η σε 21 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και αυριανός πρωταθλητής εκτός από τους τρεις βαθμούς βρήκε κερδισμένος και σε άλλα πράγματα, όπως η παρουσία νέων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα, αλλά και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ φιλάθλων-προπονητή και παικτών.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το Σάββατο (25/4) το βλέμμα του ελληνικού μπάσκετ θα είναι στραμμένο στο Nick Galis Hall για χάρη των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκου Γκάλη και η αίσθηση που γεννάται, θυμίζει κάτι από τα παλιά.
Σύμφωνα με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της επαρχίας Θαμόρα στην Ισπανία, το δυστύχημα του Ντιόγκο Ζότα αποδόθηκε σε μηχανική βλάβη και συγκεκριμένα σε σκάσιμο ελαστικού.
Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Ράφα Μπενίτεθ να μην δίνει σημασία στις φήμες και του ζήτησαν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.