Η Νότιγχαμ απέκτησε τον Μπανατίνι τον οποίο ορεγόταν ο ΠΑΟΚ
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τον δανεισμό του 24χρονου στράικερ από την Γουλβς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς
Την απόκτηση του Λέο Μπονατίνι ανακοίνωσε και επίσημα η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους Ρεντς να προσθέτουν έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ τους.
Η βρετανική ομάδα απέκτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό από την Γουλβς ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στη συμφωνία των δύο συλλόγων υπάρχει και οψιόν αγοράς.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον 24χρονο στράικερ είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, όμως, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκριναν υψηλές τις απαιτήσεις της Γουλβς και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες «ναυάγησαν» οριστικά.
Ο Μπονατίνι στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος μάλιστα έχει ιταλικό διαβατήριο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς από εδώ και πέρα θα φοράει τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ και θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Ο’ Νιλ.
Ο έμπειρος τεχνικός των Ρεντς ποντάρει πολλά στον Λατινοαμερικάνο επιθετικό και θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει τη Νότιγχαμ στη μεγάλη μάχη που θα δώσει για την πρόκρισή της στα πλέι οφ ανόδου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.