Ο Πορτογάλος εξτρέμ θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η Μονακό μπλοκάρει τη μετακίνησή του, από τη Νότιγχαμ στον Πειραιά.
Ολα είναι έτοιμα για τη μετακίνηση το Ζιλ Μπαστιάο Ντίας στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος του Μεγάλου Λιμανιού τον θέλει, ο Μάρτιν Ο’Νίλ του έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σεβόμενος την επιθυμία του Πορτογάλου να βρεθεί σε ένα πιο ταιριαστό για τον ίδιο περιβάλλον, υπό τις οδηγίες ενός συμπατριώτη του προπονητή, όπου πιστεύει ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει «τελικό» με την Εφές για την πρόκριση στα play off της Euroleague, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το καλοκαίρι και τον Τρεντ Φόρεστ
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.