Την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος διαθέτει ο Ολυμπιακός και μπορεί να καλύψει τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ο Νορβηγός δεξιός μπακ αναφέρθηκε ακόμη στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων, μετά την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν δύσκολα ειδικά με τον αγωνιστικό χώρο, είχαμε όμως τη σωστή νοοτροπία και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Το μόνο που έχει σημασία είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κερδίζουμε τα ματς. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι, πιστεύουμε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα και πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα ματς».
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.