Από το εγχώριο ρεπορτάζ, προκύπτει συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για ανταλλαγή του Γιαννούλη με τον Ουάρντα. Ο νεαρός μπακ περιμένει να επιστρέψει στην Τούμπα έξι μήνες νωρίτερα από τη λήξη του δανεισμού του και ο Αιγύπτιος οδεύει προς νέο δανεισμό στην ομάδα του Περιστερίου, με την οποία πέρυσι αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος. Θεωρητικά στην παρούσα μεταγραφική περίοδο ο μεσοεπιθετικός περίμενε πρόταση από την Αγγλία και ήταν αρνητικός στην προοπτική της επιστροφής στα δυτικά προάστια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.