Φωτογραφίες: Automedia

Μετά από δύο SUV και ένα sedan, η κινεζική Lynk&Co ετοιμάζει το τέταρτο μοντέλο της γκάμας της το οποίο θα πάρει την μορφή ενός compact hatchback το οποίο και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό σε προχωρημένες δοκιμές εξέλιξης και με λιγότερα καμουφλάζ.

Το Lynk &Co 04 όπως αναμένεται να ονομάζεται σύμφωνα με τις συνήθειες της εταιρείας η οποία από το 2021 αναμένεται να κατασκευάζει αυτοκίνητα και σε ευρωπαϊκό έδαφος, δείχνει να μιμείται τον απολύτως αναγνωρίσιμο σχεδιαστικό κώδικά των υπόλοιπων προϊόντων της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα διπλά φωτιστικά σώματα στην όψη του τα οποία αποτελούν αλάνθαστο σημάδι της ταυτότητάς του καθώς και οι χαρακτηριστικές μυώδεις γραμμές του οι οποίες προσδίδουν στο κινεζικό hatchback έναν ιδιαίτερο όσο και αναγνωρίσιμο χαρακτήρα.

Σε ό,τι αφορά την αθέατη πλευρά του, αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, αφετηρία για το Lynk &Co 04 αναμένεται να αποτελέσει η compact πλατφόρμα της Volvo ενώ σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη, αναμένεται να μοιραστεί την τεχνολογία του με τη σειρά 40 των Σουηδών.

Εκτός από τις συμβατικές εκδόσεις βενζίνης αλλά και πετρελαίου οι οποίες θα αποτελούν τον κύριο όγκο των διαθέσιμων εκδόσεων του, μεταξύ των επιλογών του αναμένεται να βρεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση η οποία θα εφοδιάζεται με τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρου και ηλεκτρικό μοτέρ προσφέροντας ηλεκτρική αυτονομία περίπου 50 χλμ.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολο θα είναι μια αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία αναμένεται να αποτελέσει αποκλειστικό προνόμιο της νέας γενιάς των σουηδικών μοντέλων της σειράς 40.

Γράψτε το σχόλιο σας