Αυστραλιανό Οπεν: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό ο Κοκκινάκης
Ο Ελληνοαυστραλός κέρδισε με 2-0 σετ τον Πέτερ Πολάνσκι και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του πρώτου γκραντ σλαμ της φετινής σεζόν
Στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού όπεν προκρίθηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης. Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός, νο 145 στην παγκόσμια κατάταξη, μετείχε στα προκριματικά και κατάφερε να νικήσει και στον 3ο γύρο, με 6-4, 6-4, τον 30χρονο Καναδό Πέτερ Πολάνσκι, νο 118 στον κόσμο.
Έτσι ο Κοκκινάκης θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην καριέρα του στο μεγάλο τουρνουά της Μελβούρνης, μετά το 2014 και το 2015. Και τις δύο προηγούμενες φορές έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο. Αντίπαλός του θα είναι ο 25χρονος Ιάπωνας Τάρο Ντάνιελ, νο 78 στον κόσμο.
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Χάποελ
- Δεν πήγε στο flash interview ο Αταμάν: «Μεγάλη απογοήτευση για εμάς…»
- Ντόντσιτς, Τζέιμς και Ριβς γράφουν Ιστορία: Τι πετυχαίνουν ως «Big-3» για πρώτη φορά στο ΝΒΑ
- «Έσταξε χολή» ο Φάμπιο Καπέλο για τους Ιταλούς αμυντικούς
- Οικογένειες έτρεχαν να σωθούν στο Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν! Σοβαρά επεισόδια στο ματς της Euroleague (vids)
- Πάλεψε αλλά ηττήθηκε (85-80) ο Αθηναϊκός στον πρώτο τελικό του Eurocup γυναικών
- Ώρα αυτοκριτικής και θεραπείας για τον Τάιγκερ Γουντς: Εγκαταλείπει το γκολ και ξεκινά αποτοξίνωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442