Αλβανικά ΜΜΕ : Αρκετά συχνές οι αποδράσεις Αλβανών από τις ελληνικές φυλακές
Δύο αλβανοί πολίτες απέδρασαν από φυλακή στην Αθήνα. Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δύο κατάδικοι αλβανικής καταγωγής απέδρασαν από τη φυλακή Κορυδαλλού.
Τα δημοσιεύματα παραθέτουν τα ονόματα των δύο Αλβανών ως Ελβις Κ. και Λεονάρντ Π., οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπές και ληστείες ηλικιωμένων.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινισθεί ο τρόπος με τον οποίο οι δύο αλβανοί πολίτες απέδρασαν από τη φυλακή. Εχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
«Θα πρέπει να ειπωθεί ότι οι αποδράσεις των Αλβανών από τις ελληνικές φυλακές είναι αρκετά συχνές», σημειώνει η αλβανική syri.net.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.