Η νίκη επί της Ίντερ στο Γουέμπλεϊ με 1-0 αποδείχθηκε «χρυσή» για την Τότεναμ (είχε ηττηθεί 1-2 στο Σαν Σίρο). Η ομάδα του Λονδίνου στάθηκε «όρθια» στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα (1-1) και με τον βαθμό της ισοπαλίας πήρε το δεύτερο «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο. Οι Σπερς ισοβάθμισαν με την Ίντερ, η οποία «αυτοκτόνησε» στο Μιλάνο κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-1) και με την 3η θέση θα συνεχίσει στο Europa League.
Λίγα λεπτά μετά το τέλος των παιχνιδιών, ο Χάρι Κέιν, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχολίασε το ματς και την πρόκριση: «Τι παιχνίδι μάγκες. Κάνατε περισσότερα από το αρκετό για να κερδίσετε το παιχνίδι, αλλά ο στόχος ήταν η πρόκριση, οπότε η δουλειά έγινε. Φέρτε την κλήρωση».
Δείτε το tweet του Άγγλου στράικερ:
What a performance from the lads. Did more than enough to win the game but going through was the aim so job done! Bring on the draw. #COYS#THFC#UCLpic.twitter.com/V7Ew8OyLa3
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.