ΠΑΟΚ: Τα ίσια ανάποδα για τον τίτλο, αλλά η κούπα… πλησιάζει
Οι πρωταθλητές χειμώνα κερδίζουν κατά 78% τον τίτλο, αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μόλις 25% επιτυχία όταν είναι πρώτος στα μισά της σεζόν! Και αυτό όμως η ομάδα του Λουτσέσκου σκοπεύει να το ξεπεράσει
Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τη Λάρισα με 2-1 είναι και μαθηματικά πρωταθλητής χειμώνα, δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος της Super League, καθώς βρίσκεται στους 35 βαθμούς στο +7 από τον Ατρόμητο που ακολουθεί (έχει 28β.) και στο +8 από τον Ολυμπιακό που έμεινε πιο πίσω (27β.) με την ισοπαλία (1-1) στην Ξάνθη.
Η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-1 από την έδρα της Αλμπαθέτε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας αφήνοντας εκτός την ομάδα που απέκλεισε τη Ρεάλ.
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε εύκολα με 3-0 την Ζανκτ Πάουλι και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μια εβδομάδα πριν από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Champions League.