Ο αρχηγός της δευτεραθλήτριας κόσμου Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, έσπασε τον «δικομματισμό» Λιονέλ Μέσι – Κριστιάνο Ρονάλντο και κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα, ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2018.
Σε δηλώσεις του μετά την προσωπική αυτή διάκριση, ο πολύπειρος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι από το βράδυ της Δευτέρας (04/12) ανήκει σε ένα πολύ κλειστό γκρουπ παικτών. «Είναι ένα μοναδικό αίσθημα. Είμαι χαρούμενος, περήφανος και είναι τιμή. Προσπαθώ να συνηθίσω το γεγονός ότι είμαι κομμάτι του γκρουπ εκείνων των ξεχωριστών ποδοσφαιριστών που έχουν κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα στην ιστορία. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είμαι κομμάτι αυτού του γκρουπ», ήταν τα λόγια του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.