Πάει για νίκη ο ακροδεξιός υποψήφιος πρόεδρος στη Βραζιλία
Σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση μετά τον πρώτο γύρο.
Ο ακροδεξιός υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο διευρύνει το προβάδισμά του ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στις 28 Οκτωβρίου, όπως υποδεικνύει η πρώτη δημοσκόπηση μετά τον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη.
Κατά τη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε από το ινστιτούτο Datafolha, ο Μπολσονάρο φέρεται να συγκεντρώνει το 58% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο αντίπαλός του, Φερνάντου Αντάζι, υποψήφιος του κεντροαριστερού Κόμματος Εργαζομένων (PT), συγκεντρώνει το 42%.
Στον πρώτο γύρο, ο Μπολσονάρο έλαβε 46% και ο Αντάτζι 29%.
Η δημοσκόπηση της Νταταφόλια έγινε σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 3.235 ψηφοφόρων. Το περιθώριο στατιστικού σφάλματος είναι ±2%.
- Οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο κλονίζουν την εκεχειρία – Ανοησία να την παραβιάσετε λένε οι ΗΠΑ στο Ιράν
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
- Απεργούν στις 24 Απριλίου οι εργαζόμενοι στους δήμους – Τα αιτήματά τους
- Άκσηση: Η «ασπίδα» για το άγχος και την κατάθλιψη
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη – Πού θα βρέξει
- Εμπόδια στις καινοτόμες θεραπείες τα μειωμένα κίνητρα για κλινικές μελέτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442