Άρης: Η απαίτηση του Καρυπίδη για ξένους διαιτητές και η απάντηση της ΚΕΔ
=Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση μεταξύ Θόδωρου Καρυπίδη και ΚΕΔ. Τα παράπονα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Άρης και το αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι
Το πρωί της Τρίτης (09/10) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τρία μέλη της ΚΕΔ, υπό τη συνοδεία του τεχνικού διευθυντή του Άρη, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Επικεφαλής από την πλευρά της ΚΕΔ ήταν ο Μέλο Περέιρα. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Άρης να εκφράζει τα παράπονά του για τον διαιτητή Κομίνη και γενικότερα τα λάθη που έγιναν έως τώρα εις βάρος των Κίτρινων.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.