Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, ώστε να γίνουν al dente, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε το μπριάμ όπως είναι παγωμένο από το ψυγείο ή το περνάμε από το multi, ώστε να πάρει τη μορφή κιμά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος, το μισό τυρί, το γιαούρτι και το αβγό και τα προσθέτουμε στα ζυμαρικά. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι, ανακατεύουμε πολύ καλά και τα μεταφέρουμε στο πυρέξ. Από πάνω ρίχνουμε τον κιμά των λαχανικών, ανακατεύουμε απαλά και σκορπίζουμε το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα το τυρί. Το σερβίρουμε ζεστό αφού το πασπαλίσουμε με γλυκιά πάπρικα και μαϊντανό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.