Ο Σαμ Νιλ και ο Μάικλ Κέιτον θα υποδυθούν τους δύο αποξενωμένους αδελφούς και ιδιοκτήτες αγροκτημάτων που αναγκάζονται να συνεργαστούν μετά από μια αρρώστια που πλήττει τα κοπάδια τους στη νέα εκδοχή του «RAMS».
Το έργο είναι μια προσαρμογή στην αγγλική γλώσσα του ισλανδικού φιλμ με τον ίδιο τίτλο, που κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο τμήμα «Ένα Κάποιο Βλέμμα» στις Κάννες το 2015.
Ο Τζέρεμι Σιμς θα σκηνοθετήσει την ταινία και θα συνεργαστεί ξανά με τον Κέιτον μετά το «Last Cab to Darwin».
Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της αρχικής ταινίας υπέγραψε ο Grimur Hakonarson. Το φιλμ σκηνοθετήθηκε και γυρίστηκε στην πατρίδα του, την Ισλανδία.
Η παραγωγή της νέας ταινίας άρχισε τη Δευτέρα, στη Δυτική Αυστραλία. Ο Σιμς δήλωσε ότι είναι «ενθουσιασμένος που έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει αυτή την εκλεπτυσμένη και δυνατή ιστορία και να την τοποθετήσει στην περιοχή που πέρασε τα καλοκαίρια του».
Η ταινία είναι η ιστορία δύο αδερφών που ζουν σε δύο γειτονικές φάρμες εκτρέφοντας πρόβατα τα γονίδιά των οποίων κρατούν από μια αρχαία ράτσα και κριάρια που βραβεύονται κάθε χρόνο στον τοπικό διαγωνισμό. Έχουν να μιλήσουν ο ένας στον άλλο για περισσότερο από 40 χρόνια, αλλά αναγκάζονται να συνεργαστούν όταν μια σπάνια ασθένεια απειλεί τα κοπάδια τους
«Είναι μια ιστορία για την οικογένεια, που συνδέεται με τη γη και την κοινότητα και τις σχέσεις που βρίσκονται στην καρδιά αυτών των κοινοτήτων» δήλωσε ο Σιμς στο Variety. «Η Δυτική Αυστραλία είναι ένας αχανής και σύνθετος τόπος και έχει τόσο μοναδική ατμόσφαιρα που οι θεατές αξίζουν να τη δουν στη μεγάλη οθόνη» πρόσθεσε.
Οι Screen Australia, Screenwest και Western Australian Regional Film Fund στηρίζουν την ταινία και η Village Roadshow έχει τη διανομή στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας