Από τη μία το περιθώριο για διόρθωση λαθών (επειδή πρόκειται για το πρώτο ματς σε φάση ομίλων που μετέχουν και ομάδες της Football League) και από την άλλη τα διαδοχικά ντέρμπι στο πρωτάθλημα ωθούν τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταφύγει σε εκτεταμένο ροτέισον στο αποψινό (26/9, 19:00, Cospote Sport 1) παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα.
Ο Ρουμάνος άφησε εκτός αποστολής πολλούς από τους βασικούς του παίκτες και αναμένεται να δώσει ανάσες και σε άλλους εν όψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την προσεχή Κυριακή (30/9, 20:30).
Ο Πασχαλάκης είναι τιμωρημένος, ο Ουάρντα σε προσωρινή καραντίνα, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ εκτός έμειναν για να ξεκουραστούν και οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μαουρίσιο. Πέραν αυτών δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Μαλεζάς.
Έτσι, την 19αδα απαρτίζουν οι Ρέι, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης, Ακπόμ.
Είναι μάλιστα πολύ πιθανό σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ να ξεκινήσουν βασικοί μόνο δύο παίκτες: ο Κρέσπο και ο Πέλκας!
Ο Λουτσέσκου σκέφτεται να ξεκινήσει ο Ρέι κάτω από τα δοκάρια, ο Κίτσιου δεξιά στην άμυνα και ο Τόσκα αριστερά, Κρέσπο και Χατσερίδης στο κέντρο άμυνας, Βέρνμπλουμ και Σάκχοφ στα χαφ, πιο μπροστά τους ο Πέλκας, δεξιά ο Λέο Ζαμπά, αριστερά ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)