Την πεποίθηση πως η Γιουβέντους είναι σε θέση να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος της Βέκια Σινιόρα, Αντρέα Πίρλο. Ο παλιός άσος των μπιανκονέρι επισήμανε πως η Γιούβε έχει εξαιρετικό ρόστερ που μπορεί να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην Μίλαν. Ο Πίρλο έχει άλλωστε φορέσει και την φανέλα των ροσονέρι, πριν αγωνιστεί στην Γιουβέντους.
«Η Γιουβέντους μπορεί πραγματικά φέτος να κερδίσει το Champions League. Έχει φτιάξει μια ομάδα για να φτάσει στον τελικό. Αυτή τη χρονιά είναι μια από τις ισχυρότερες ομάδες. Έχω παρακολουθήσει τη Μίλαν και είναι η ομάδα που παίζει καλύτερα. Ο Γκατούζο έχει φτιάξει ένα μείγμα από νέους με μερικούς έμπειρους Ιταλούς παίκτες. Είναι η ομάδα που μου αρέσει περισσότερο », ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος.
Ο Πίρλο είχε αγωνιστεί στον τελικό του Champions League της σεζόν 2014-2015 με τη φανέλα της Γιουβέντους, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 3-1, ενώ τη σεζόν 2016-2017 η πρώην ομάδα του είχε φτάσει επίσης στον τελικό του θεσμού, όμως και πάλι ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.