Οι επιλογές του Πορτογάλου, η πίστη του στην «καλή» και «πιο έτοιμη» 11άδα της Ευρώπης, η δεδομένη είσοδος των «ονομάτων» στην εξίσωση και τα τρία καρπούζια που ο Ολυμπιακός οφείλει να κρατήσει
Όταν διαθέτεις ρόστερ τόσο ποιοτικό και μεγάλο όσο αυτό του φετινού Ολυμπιακού, είναι σαφές ότι η δουλειά του προπονητή είναι, ταυτόχρονα, εύκολη και δύσκολη. Ευκολη, διότι διαθέτει πληθώρα επιλογών. Και δύσκολη, επειδή πρέπει μέσα από 27-28 παίκτες να διαλέξει ποιοι είναι αυτοί που πρέπει να μπουν και να παίξουν. Ποιοι είναι οι καλύτεροι και οι πιο έτοιμοι για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Με τον καταρτισμό ακόμη και της τελικής 18άδας να είναι ένας διαρκής πονοκέφαλος.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.