Το σκεπτικό της UEFA για την τρίτη διοργάνωση και η επίδραση της
Το σκεπτικό της UEFA σε ό,τι έχει να κάνει με τη σύσταση της τρίτης διασυλλογικής διοργάνωσης και η επίδραση που αυτή ενδέχεται να έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί το Europa League έχει τεθεί σε απόλυτη προτεραιότητα από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία
Η UEFA παραδέχθηκε επίσημα, μέσω του Αντρέα Ανιέλι, ότι βρίσκεται στα σκαριά η σύσταση μίας τρίτης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλαγή που εφόσον γίνει πραγματικότητα θα αφορά στον επόμενο τριετή κύκλο, όπως ορίζουν οι κανονισμοί της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, δηλαδή την περίοδο 2021-2024. Πέραν των άλλων, αυτό σημαίνει ότι στο πακέτο των συμφωνιών για τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα συμπεριληφθεί και η τρίτη αυτή διοργάνωση. Βάσει του αρχικού πλάνου, λοιπόν, ο θεσμός αυτός θα αποτελείται από 32 ομάδες, αριθμός ο οποίος θα ισχύσει και για τις διοργανώσεις του Champions League και του Europa League. Επομένως οδηγούμαστε σε συρρίκνωση της δεύτερης διοργάνωσης, που επί του παρόντος έχει 48 ομάδες στη φάση των ομίλων.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Μια ηγετική παρέμβαση του Κώστα Παπανικολάου στο κρισιμότερο τάιμ άουτ του αγώνα κόντρα στη Βίρτους, ίσως ήταν καθοριστική για τη νίκη των «ερυθρόλευκων».