Το αεροδρόμιο Ρόναλντ Ρίγκαν της Ουάσινγκτον ανακοίνωσε χθες το βράδυ στο Twitter ότι αντιμετωπίζει μια ευρεία διακοπή ρεύματος, αλλά οι πτήσεις εκτελούνται κανονικά, παρά τις καθυστερήσεις που υπάρχουν.
«Έχουμε ενημερωθεί για μια διακοπή ρεύματος που επηρεάζει όλο το αεροδρόμιο και ερευνούμε γι’αυτήν. Θα ακολουθήσουν ενημερώσεις», αναφέρουν οι αρχές του αεροδρομίου στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.
Generator backup power is providing lighting to several areas of the terminal. Updates to follow. (10:35pm) pic.twitter.com/SjdBsUxGfu
«Οι πτήσεις γίνονται, ωστόσο τα μηχανικά συστήματα λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα προκαλούν καθυστερήσεις στην επιβίβαση και την αποβίβαση», προσθέτουν οι αρχές του αεροδρομίου.
Οι ίδιες σημειώνουν ότι έθεσαν σε λειτουργία γεννήτριες για να «φωτίσουν πολλές ζώνες στον τερματικό σταθμό» του αεροδρομίου.
Καμία εξήγηση δεν έχει δοθεί προς το παρόν για την διακοπή αυτή της ηλεκτροδότησης. Οι αρχές του αεροδρομίου διευκρίνισαν μόνο ότι η διακοπή άρχισε λίγο πριν από τις 22:00 τοπική ώρα (05:00 ώρα Ελλάδος).
Στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί είναι αυτοί που έχουν αναρτήσει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν το αεροδρόμιο βυθισμένο στο σκοτάδι.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας