Πιθανόν να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Τζόελ Κάμπελ πριν την λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.
Όπως είπε και ο προπονητής των Λονδρέζων, Ουνάι Έμερι στο πλαίσιο δηλώσεών του για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης της Πρέμιερ Λιγκ, ο Κοσταριανός βρίσκεται μεταξύ των παικτών που είναι πιθανό να αποχωρήσουν από το «Emirates».
«Οι Καρλ Τζένκινσον, Ντέιβιντ Οσπίνα και Τζόελ Κάμπελ είναι οι τρεις παίκτες που πιθανότατα να φύγουν από το κλαμπ ως το τέλος του μήνα» είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός βάζοντας «φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια.
Υπενθυμίζεται πως ο Κάμπελ πέρασε από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014, μετρώντας 43 εμφανίσεις και 11 γκολ
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,