Κατεχόμενα: Συνέλαβαν Έλληνα για κατοχή ναρκωτικών
Ο δικαστής αποφάσισε την κράτηση του υπόπτου μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, λέγοντας ότι ο ύποπτος βρίσκεται στα κατεχόμενα ως επισκέπτης και δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με όρους
Ελληνας υπήκοος, φέρεται να έχει συλληφθεί από τις τουρκικές κατοχικές αρχές με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.
Ο ύποπτος συνελήφθη κατά την επιχείρηση του «τμήματος» καταπολέμησης ναρκωτικών στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία στις 24 Ιουλίου 2018.
Όπως αναφέρεται, ο Ελλαδίτης παρουσιάστηκε ενώπιον «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία ενώ ο «αστυνομικός» ανακριτής ανέφερε στην κατάθεσή του ότι στην κατοχή του υπόπτου, ο οποίος μετέβη από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα 125 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
Ο δικαστής αποφάσισε την κράτηση του υπόπτου μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, λέγοντας ότι ο ύποπτος βρίσκεται στα κατεχόμενα ως επισκέπτης και δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με όρους αφού υπάρχει περίπτωση να διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές.
Ο δικαστής έδωσε εντολή όπως ο ύποπτος μεταφερθεί στις «κεντρικές φυλακές» όπου μπορεί να κρατηθεί μέχρι και δύο μήνες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.
Την υπόθεση παρακολουθεί η ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.