Παρατείνεται μέχρι και την 31.12.2018 η προθεσμία για υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (έντυπο Ε9) για μεταβολές ακινήτων που βρίσκονται στις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής και Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής και έχουν υποστεί ζημιές από τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν την 23η Ιουλίου 2018, προκειμένου να αποτυπωθεί η πραγματική κατάσταση των ακινήτων αυτών μετά τις πυρκαγιές.
Αυτό προβλέπεται σε σχετική εγκύκλιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.