Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιδιά, αργήσαμε

Παιδιά, αργήσαμε

Η ΑΕΚ έχει μπει στο τελικό κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, με το ρόστερ της να είναι ελλιπέστατο

Η ΑΕΚ έχει μπει στο τελικό κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, με το ρόστερ της να είναι ελλιπέστατο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του ούτε τον βασικό φορ, ούτε τον έναν από τους δύο εξτρέμ που έχει ζητήσει, αλλά ούτε και το χαφ που θα πλαισιώσει τον Αντρέ Σιμόες. Η Ένωση έχει καθυστερήσει ανησυχητικά στα μεταγραφικά, μιας και σε λίγες εβδομάδες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της. Χωρίς, ακόμα, να έχει προχωρήσει ουσιαστικά κάποια από τις παραπάνω υποθέσεις.

Το αν η ευθύνη για την μεγάλη και δεδομένη καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί βαραίνει τον Ουζουνίδη που «κόβει» όσους του προτείνονται, τον Λυμπερόπουλο επειδή προτείνει… μέτριους παίκτες ή τη διοίκηση που δεν «ανοίγει» το μπάτζετ, δεν το γνωρίζω. Πιθανότατα η ευθύνη να είναι συνδυαστική, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το θέμα για την ΑΕΚ δεν είναι να αναλυθεί το παραπάνω. Ούτε να βρεθεί κάποιος… υπαίτιος που έμμεσα ή άμεσα θα «φορτωθεί» την ευθύνη. Το ζητούμενο είναι το από εδώ και πέρα. Το πώς θα μπορέσει η Ένωση να πάρει μπροστά στα μεταγραφικά και να κλείσει, επιτέλους, τους παίκτες που έχει ανάγκη.

Χρόνος υπάρχει αρκεί να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Όπως επίσης υπάρχει και χρήμα, με τα ταμεία της ομάδας να είναι γεμάτα από τα περυσινά έσοδα αλλά και την πώληση του Βράνιες. Αυτό που απαιτείται είναι σωστοί χειρισμοί και καλή συνεργασία. Πλέον, άλλωστε, λόγο για τα μεταγραφικά έχουν πολλοί. Με τον προτελευταίο να ανήκει στον προπονητή και τον τελευταίο σε εκείνον που πληρώνει.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024