«Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται» ήταν το πρώτο σχόλιο του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Θεόδωρου Τοσουνίδη με αφορμή την ίδρυση νέου κόμματος που ανακοίνωσαν οι Τάκης Μπαλτάκος και Δημήτρης Καμμένος.
«Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι – χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σχετικά με «το νέο κομματικό μόρφωμα», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ΑΝΕΛ.
«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» καταλήγει στην δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας