Για… unfair κίνηση εις βάρος των εθνικών συμφερόντων εγκαλεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, με αφορμή όσα ο πρώτος δήλωσε από το Μόναχο.
Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης, «λίγο πριν την έξοδο από τα μνημόνια και την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε στο Μόναχο: «Οι εταίροι έχουν κάθε λόγο να είναι καχύποπτοι και να μην μας δίνουν δημοσιονομικό χώρο»».
«Ούτε το ΔΝΤ δεν έχει πει κάτι τέτοιο!» υποστηρίζει ο κ. Παπαδημούλης και καταλήγει: «Ένα ακόμη unfair σε βάρος της χώρας».
Λίγο πριν την έξοδο απ τα μνημόνια κ την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους, ο @kmitsotakis δήλωσε στο Μόναχο: «Οι εταίροι έχουν κάθε λόγο να είναι καχύποπτοι κ να μην μας δίνουν δημοσιονομικό χώρο». Ούτε το ΔΝΤ δεν έχει πει κάτι τέτοιο! Ένα ακόμη unfair σε βάρος της χώρας.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.