Απεργούν οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ
Οι λιμενεργάτες διαμαρτύρονται για την καθυστέρηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ)
Στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για σήμερα, Πέμπτη 31 Μαΐου, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά για τα σωματεία μέλη του, συμμετέχει η Ένωση Λιμενεργατών του ΟΛΠ.
«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα, τόσο από τις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος μας όσο και από τις δυσκολίες στη δουλειά μας είναι κοινά και η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί επιβάλλει σε όλους μας κοινή συμπόρευση και δράση.
Η καθυστέρηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) που θα διασφαλίζει το μέλλον του κλάδου, η προσπάθεια της εργοδοσίας να απαξιωθεί και να μειωθεί δραματικά ο κλάδος των λιμενεργατών με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για ελαστικές μορφές εργασίας και στον ΟΛΠ, είναι μερικά δείγματα γραφής της διοίκησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Μόνιμων και Δόκιμων λιμενεργατών του ΟΛΠ.
- Παραίτηση στα BAFTA μετά το περιστατικό με ρατσιστική λέξη: Αντιδράσεις για τον χειρισμό της τελετής
- Γαλλία: Δύο γυναίκες νεκρές – Καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στην Άνω Σαβοΐα
- Ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ του Ζέλσον (vid)
- Κάθετος Διάδρομος: Κοινή δήλωση 13 χωρών για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Στην ολομέλεια της Βουλής το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Κώστας Αντετοκούνμπο: «Τα λόγια του Γιάννη που μου άλλαξαν τη ζωή – Θέλω τίτλο με τον Άρη» (vid)
- Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς με αφορμή τον πανικό γύρω από την παρουσία του Μπραντ Πιτ στην Ελλάδα
- Τέμπη: Ξεσηκωμός στις 28 Φεβρουαρίου – Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442