Καμιά συμφωνία ακόμα, ανοιχτή η διαπραγμάτευση και η μέρα άφιξης
Από το περιβάλλον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προκύπτει πως υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος για συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αναμονή για τις εξελίξεις σε Βέμερ και Δ.Σ. της Λίγκας προκειμένου να φιξαριστεί η μέρα άφιξης του Ταϊλανδού
Αν ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί, δεν υπάρχει Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ούτε «Pan Asia». Αυτό έχει ξεκαθαριστεί σε όλους τους τόνους από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος μάλιστα σκοπεύει να βάλει ακόμα και όρο σε πιθανό μνημόνιο συνεργασίας με την πλευρά Αλαφούζου, ο οποίος θα λέει πως δεν ισχύει τίποτα αν ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στη Superleague.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.