Ηράκλειο: Νέα Αυτοκτονία, πέφτοντας μέσα στο Βουλισμένο Αλώνι
Συγκλονισμένη πάλι η Κρήτη από νέα αυτοκτονία. Αυτή τη φορά ο αυτόχειρας έπεσε μέσα σε χαράδρα 20 μέτρων στην περιοχή Βουλισμένο Αλώνι.
Ο άτυχος άνδρας, 50 ετών, αγνοούνταν από το μεσημέρι και τελικά τον βρήκε ο ίδιος ο γιός του που προσπαθούσε μάταια να επικοινωνήσει μαζί του με το κινητό.
Το Βουλισμένο Αλώνι βρίσκεται περίπου 15 χλμ δυτικά του Ηρακλείου, δίπλα στην παλιά εθνική οδό που οδηγούσε από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο και κοντά στο χωριό Μάραθος.
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
- Σάκκαρη: «Βλέπω ξανά τη Μαρία που ήξερα – Προσπαθώ να επιστρέψω στην κορυφή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442