Πούτιν: Η Μόσχα έτοιμη να βοηθήσει στη συνεργασία Βόρειας και Νότιας Κορέας
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Μουν, ο Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει με υποδομές και ενεργειακά προγράμματα στην κορεατική χερσόνησο
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στον νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μουν Τζε-ιν πως η Ρωσία είναι έτοιμη να διευκολύνει τη συνεργασία ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Μουν, ο Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία είναι έτοιμη να βοηθήσει με υποδομές και ενεργειακά προγράμματα στην κορεατική χερσόνησο.
Την Παρασκευή ο Μουν και ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν αγκαλιάσθηκαν αφού δεσμεύθηκαν να εργασθούν για την «πλήρη αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.