Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ την Παρασκευή και τη δικαίωση του Γενς Βέμερ, η πλευρά του Παναθηναϊκού ξεκίνησε επαφές και διαπραγματεύσεις για να βρεθεί λύση με τον Γερμανό, να του δώσει κάποια χρήματα σήμερα και να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.
Παναθηναϊκός και Βέμερ για ακόμα μια φορά δεν τα βρήκαν και από τη στιγμή που δεν έγινε αυτό, το -6 για τους Πράσινους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Πλέον, απομένει… ένα ακόμα -3 για να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός, εκτός αν ο Αλαφούζος πληρώσει τον Γερμανό και τελειώσει μια και καλή την υπόθεση.
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιβληθεί η νέα αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΟ (-3), ο οποίος θα έχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή (ή Δευτέρα 7 Μαΐου λόγω Πρωτομαγιάς) για να πληρώσει και να γλιτώσει τον υποβιβασμό.
Αν δεν το κάνει και επικυρωθεί και τρίτο -3, τότε υποβιβάζεται αυτόματα…
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με το Defensa Central, ο Πέρεθ έχει μόνο έναν άνθρωπο στο μυαλό του για να λύσει την συνεχιζόμενη κρίση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ζινεντίν Ζιντάν
Ρεπορτάζ από τη Σερβία αναφέρει πως ο Ταϊρίκ Τζόουνς έχει έρθει σε συμφωνία στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι έχουν στείλει ένα συγκεκριμένο μήνυμα στον Αμερικανό.