Ο ΠΑΟΚ θέτει ξανά θέμα αλλαγής έδρας του τελικού
Τα νέα postαρίσματα του Γιώργου Σαββίδη για Καυτανζόγλειο και Παγκρήτιο αντί ΟΑΚΑ και η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να αλλάξει η έδρα του τελικού
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος της σεζόν 2017-18 έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 12 Μαΐου, με έδρα το ΟΑΚΑ. Αύριο, μάλιστα, αναμένεται να λάβει χώρα η πρώτη σύσκεψη για τη διοργάνωση του μεγάλου αγώνα, στην οποία θα λάβουν μέρος οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, αλλά και του… ΟΑΚΑ. Κι όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν σταματήσει να προσπαθούν να αλλάξει η έδρα του τελικού. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα αναφέρουν ότι ήδη κάνουν παρασκηνιακές κινήσεις επ’ αυτού.
- Τραμπ: «Το Ιράν είναι ευπρόσδεκτο στο Μουντιάλ»
- Παραιτήθηκε ο Σπανούλης – Ποιος θα κάτσει στον πάγκο της Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό
- «Εκεί θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν Μάικ Τζέιμς και Έλι Οκόμπο»
- Απίστευτα πράγματα από τον Αντεμπάγιο: Έβαλε 83 πόντους σε ένα ματς και ξεπέρασε τον Κόμπι! (vid)
- Μιλγουόκι Μπακς – Φοίνιξ Σανς 114-129: Δεν σηκώνουν… κεφάλι τα «Ελάφια», δεν έφτανε ο Αντετοκούνμπο (vid)
- Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς αποκλείστηκαν στους «16» του Indian Wells
- Μπαρτζώκας: «Είμαι ευγνώμων στους παίκτες και τους οπαδούς μας»
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/taneli-lahtinen-3G8p__Lv8iM-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442