Σχεδόν απίθανο είναι να ξανααγωνιστεί με τη φανέλα της Ντιναμό Κιέβου ο Γεβγέν Χατσερίντι, όπως αναφέρεται στα ουκρανικά Μέσα.
Σύμφωνα με τον Ουκρανό δημοσιογράφο, Αρτέμ Φράνκοφ, η απόφαση αυτή πάρθηκε από τη διοίκηση της ομάδας, λόγω της συμπεριφοράς του παίκτη.
«Υπάρχουν υποψίες ότι ο Εβγέν Χατσερίντι δεν θα ξαναπαίξει για την Ντιναμό. Πρόκειται για απόφαση της διοίκησης, λόγω της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, που δεν επέτρεπε την περαιτέρω παρουσία του στην ομάδα», ανέφερε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Football».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βασικός λόγος της αποπομπής του είναι το γεγονός πως έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο γίνεται αντιληπτό από το ότι δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση ανανέωσης που του είχε καταθέσει η Ντιναμό.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα των Ντένβερ Νάγκετς, αφού όπως διαπιστώθηκε, ο τραυματισμός του Γιόνας Βαλαντσιούνας θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Νίκολα Γιόκιτς.
Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει ένα απίθανο σερί νικών επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια, ενώ συνολικά υπέρ του -και με μεγάλη διαφορά- είναι η παράδοση των αναμετρήσεων με τους «πράσινους» στην κορυφαία διοργάνωση.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ της Παρασκευής (21:15) τον Ολυμπιακό σε ένα κρίσιμο ντέρμπι «αιωνίων» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.