Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Bugatti Veyron στο αγωνιστικό φαντασιακό

Η Bugatti Veyron στο αγωνιστικό φαντασιακό

Ένας designer από το Μαυρίκιο με έδρα το Λονδίνο και καταφανή αδυναμία στα τετράτροχα καταπιάνεται με την μετατροπή της Veyron σε ένα αγωνιστικό θηρίο με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

O Yasid Oozeear είναι ένας τολμηρός καλλιτέχνης με αδυναμία στα τετράτροχα και ο οποίος ασχολείται με υπερβατικές αλλά εξαιρετικά λεπτομερείς απεικονίσεις υφιστάμενων μοντέλων προσδίδοντας τους μια σχεδόν μεταφυσικής γοητείας διάσταση.

Tελευταία του ενασχόληση υπήρξε μια αγωνιστική αποτύπωση της Bugatti Veyron η οποία δανείζεται στοιχεία από την σειρά ΧΧ της Ferrari καθώς και εξατμίσεις από τα εκκεντρικά οχήματα της Pagani ενώ στο κέντρο κυριαρχεί ένας τετραπλά υπερτροφοδοτούμενος W16 ο οποίος συνοδεύεται από τις εξίσου θηριώδεις εισαγωγές αέρα.

Επίσης όπως επιβάλλει η ψηφιακή εποχή, η Bugatti Veyron εξοπλίζεται με ένα σετ καμερών GoPro προς τέρψιν των social media ενώ την εικόνα συμπληρώνει μια πινακίδα F1 η απόκτηση της οποίας σε ορισμένες περιοχές του πραγματικού κόσμου ίσως αποδεικνυόταν ακριβότερη και από την πραγματική Bugatti Veyron.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024