Με ανατροπές επιστρέφει η Μαντάμ Σουσού
Μία ανατροπή, επιφυλάσσει η ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο.
Μία ανατροπή, επιφυλάσσει η ανανεωμένη εκδοχή της παράστασης «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ομώνυμο ρόλο.
Την ηρωίδα έρχεται να σαγηνεύσει ο Κώστας Σπυρόπουλος ως δαιμόνιος Μηνάς Καντακουζηνός, μετά από πρόταση που δέχτηκε από τις Θεατρικές Σκηνές.
Ο αγαπημένος ηθοποιός συναντά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στη θρυλική παραγωγή, που μετά την τεράστια αποδοχή που γνώρισε από το κοινό με καθημερινές sold out παραστάσεις,στο Θέατρο Παλλάς, ετοιμάζεται να περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η σκηνοθεσία είναι και πάλι του Γιάννη Κακλέα ενώ ο θίασος αποτελείται από 18 ηθοποιούς. Στο ρόλο του φτωχού Παναγιωτάκη, συνεχίζει να είναι ο Τάσος Χαλκιάς.
Αυτή θα είναι η πρώτη θεατρική συνύπαρξη επί σκηνής του Κώστα Σπυρόπουλου και της Δήμητρας Παπαδοπούλου, αν και οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Στενοί φίλοι, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2011 στο έργο «Ο παππούς έχει πίεση», εκείνος ως παραγωγός, εκείνη ως σκηνοθέτης, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουν επαγγελματική χημεία.
Το διαχρονικό κείμενο του Δημήτρη Ψαθά, θα ζωντανέψει εκ νέου του καλοκαίρι με την πινελιά της Δήμητρας Παπαδοπούλου και την ευρηματική σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα.
Έκπληξη θα αποτελέσει η εμφάνιση που θα έχει ο Κώστας Σπυρόπουλος ως Καντακουζηνός, οποίος για κάθε θεατρικό του ρόλο αλλάζει εικόνα!
Η πρεμιέρα της ανανεωμένης Μαντάμ Σουσού θα γίνει στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο.
- Λιτόχωρο: Στην εντατική τουρίστρια μετά από επίθεση αγέλης σκύλων
- Ο Μάικ ΜακΚρίντι των Pearl Jam παρουσιάζει το graphic novel «Farewell to Seasons» μετά από 20 χρόνια δουλειάς
- Τραμπ για Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Νομίζω ότι είναι τραυματισμένος αλλά ζωντανός»
- Ιδού η απορία: Sit-ups ή crunches για πιο δυνατούς κοιλιακούς
- Αρκάς: Η «καλημέρα» της Παρασκευής
- Στις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης η Ελλάδα στη βενζίνη – Δείτε συγκριτικά στοιχεία
- ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο της διαγραφής Κωνσταντινόπουλου
- Η επιστροφή του σκότους: Γιατί ο ναζισμός αναβιώνει στον 21ο αιώνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442