Τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο διαιτητής Κομίνης έδωσε την εντολή «Κύριοι, βγαίνουμε σε πέντε λεπτά ». Ο Λυσάνδρου της ΑΕΚ, λοιπόν, κυκλοφορεί ότι τον ρώτησε: «Ισχύει ότι το
σκορ είναι 1-0 και μέτρησες το γκολ;». Ο διαιτητής έγνεψε καταφατικά
(όπως έγραψε και στο φύλλο αγώνα, άλλωστε). Τότε λοιπόν ο εκπρόσωπος της
Ένωσης λέγεται ότι απάντησε: «Με το σκορ στο 1-0 δεν βγαίνουμε» και στη
συνέχεια ξεκίνησε το στόρι με τα υπόλοιπα, το πιστόλι κλπ.
Τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, ο διαιτητής Κομίνης έδωσε την εντολή «Κύριοι, βγαίνουμε σε πέντε λεπτά ».
Ο Λυσάνδρου της ΑΕΚ, λοιπόν, κυκλοφορεί ότι τον ρώτησε: «Ισχύει ότι το σκορ είναι 1-0 και μέτρησες το γκολ;». Ο διαιτητής έγνεψε καταφατικά (όπως έγραψε και στο φύλλο αγώνα, άλλωστε).
Τότε λοιπόν ο εκπρόσωπος της Ένωσης λέγεται ότι απάντησε: «Με το σκορ στο 1-0 δεν βγαίνουμε» και στη συνέχεια ξεκίνησε το στόρι με τα υπόλοιπα, το πιστόλι κλπ.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας