Υπέρ των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και ο Όλαφ Σολτς
Υπέρ της διατήρησης των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών που παρέδωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τάχθηκε και ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) υποψήφιος υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς.
Υπέρ της διατήρησης των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών που παρέδωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τάχθηκε και ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) υποψήφιος υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι κυβερνητικοί εταίροι λίγο πριν από την επίσημη υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας.
«Θέσαμε όλοι μαζί τον ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ως στόχο», δήλωσε ο κ. Σολτς και διευκρίνισε ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν αποτελεί διαπραγματευτική επιτυχία κανενός εταίρου, καθώς «όλοι το θεωρούσαμε σωστό».
Αυτός είναι «ο στόχος που θέλουμε να πετύχουμε και αυτόν θα ακολουθήσω», τόνισε.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας